BEHANDELINGEN

60 Min              €58

45 Min              €58

60 Min              €58

60 Min              €63

60 Min              €58

60 Min              €63

60 Min              €63

60 Min              €73

BEN JE VAAK MOE? SLAAP JE SLECHT? HEB JE DIKWIJLS HOOFDPIJN?


VOET REFLEXOLOGIE

Het hele menselijk lichaam weerspiegelt zich via de voeten. Alle lichaamsdelen en organen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Door deze zones met verschillende druktechnieken te behandelen, ontstaat er een betere doorbloeding van deze zone. Ook word je lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd, zodat het lichaam afvalstoffen sneller kan afvoeren.

Aangewezen bij

 • Fysiek en mentaal onevenwicht (Stress, Burn-out)
 • Slaapproblemen
 • Maag- en darmklachten
 • Hoofdpijn
 • Nek-, schouder-, en rugklachten
 • Ademhalingsproblemen
 • Hormonale en emotionele klachten


Zorgt ook voor

 • Extra ontspanning
 • Betere weerstand
 • Hervinden balans

Het effect

Geblokkeerde energiebanen worden vrijgemaakt waardoor energie de kans krijgt om terug te gaan stromen. Hierdoor wordt ons zelf genezend vermogen gestimuleerd en het verstoorde evenwicht hersteld op lichamelijk en geestelijk niveau.

Bovendien zorgt het voor extra ontspanning, betere weerstand en het hervinden van balans.

Werkwijze eerste behandeling

Tijdens de eerste consultatie vullen we samen een anamnese formulier in. Dit geeft een beter zicht van je lichamelijke en/of geestelijke klachten. Afhankelijk van de klachten die zich voordoen, wordt een behandelschema opgemaakt. Dit schema verschilt van individu tot individu.

ONDERSTEUNING TIJDENS HET INGRIJPENDE KANKERPROCES


ONCO REFLEXOLOGIE

Kanker is een ingrijpende diagnose. Even staat de wereld stil, je gaat op korte tijd door een rollercoaster van emoties. Je hebt zoveel vragen. Welke behandeling heb ik nodig? Volgt er een operatie? Het verandert niet alleen je eigen leven, maar ook dat van iedereen in je omgeving.

Oncoreflexologie is voetreflexologie bij personen met kanker. Het is een hele zachte vorm van massage van benen en voeten. De massage helpt je te ondersteunen tijdens de verschillende fasen van het proces dat je doormaakt. Dit maakt de kwaliteit van je leven aangenamer.

Wanneer mag je komen voor een behandeling?

Je mag in alle fasen van het ziekteproces langskomen voor de massage. Kom je net voor de chemobehandeling, dan ben je beter voorbereid op de lichamelijke en emotionele impact hiervan. Een massage tussen of vlak na de chemobehandeling zorgt vooral voor ontspanning en rust in je hoofd, omdat je fysiek en mentale nog niet in balans is.
Het helpt je lichaam sneller te herstellen door stimulatie van je immuunsysteem en vermindert bijwerkingen zoals misselijkheid, vermoeidheid, hoofdpijn,..

Het effect

 • Door het vrijkomen van Oxytocine (het knuffelhormoon), verhoogt het vertrouwen in jezelf en je omgeving.
 • Werkt stress verlagend, en verbetert je immuunsysteem.
 • Je geest komt tot rust.
 • Je parasympatisch systeem wordt gestimuleerd. Dit brengt je lichaam in een toestand van rust en herstel.

Werkwijze eerste behandeling
Tijdens de eerste consultatie vullen we samen een anamnese formulier in. Dit geeft me een beter zicht van je behandelingen en/of andere klachten.
Op de dag van de massage, toetsen we samen af wat voor jou mogelijk is, omdat je energielevel is niet altijd hetzelfde zal zijn en de draagbaarheid voor prikkels ook individueel verschilt.

FERTILITEITS- & ZWANGERSCHAPS REFLEXOLOGIE


Fertiliteits- en zwangerschapsreflexologie is een natuurlijke methode die gebaseerd is op een holistische benadering en die de nodige ondersteuning biedt tijdens de verschillende fases van jouw zwangerschap. De voorbereiding op een zwangerschap, het dragen en het baren van een nieuw leven is één van de meest intense periodes in het leven van de vrouw.

Heb je een kinderwens?


Wat als zwanger worden niet lukt? Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om zwanger te worden.
Fertiliteitsreflexologie is erop gericht om de kans op een
zwangerschap te verhogen (ook tijdens een fertiliteitstraject).
Zowel man als vrouw kunnen behandeld worden als er sprake is van verminderde vruchtbaarheid.
Daarnaast kunnen mislukte pogingen om zwanger te raken heel wat frustratie, stress, faalangst en schuldgevoelens opleveren, wat de slaagkans nog meer doet afnemen. Hierbij zetten we in om spanningen zoveel mogelijk te reduceren.

Zwangerschapskwaaltjes, stuitligging & weeën opwekken


Zwanger zijn is bijzonder. Je wil natuurlijk van deze bijzondere tijd zoveel mogelijk genieten. Doordat er zich een klein leven in jouw lichaam ontwikkelt, zijn er continu bewegingen en veranderingen in je lichaam.
Je hormoonhuishouding verandert voortdurend, maar wellicht zijn er ook al zwangerschapskwaaltjes opgedoken zoals misselijkheid, obstipatie, zware benen, oedeemvorming en emotionele klachten.
Door de sterk kalmerende en harmoniserende werking geeft het jou én je ongeboren baby zalige momenten van rust en ontspanning. Samen genieten van deze negen mooie maanden!

Tevens kan deze vorm van reflexologie ook ingezet worden bij:

 • Een stuitligging van de foetus
 • Het opwekken van de weeën

AROMATOUCH


De AromaTouch® techniek is een zachte, ontspannende massage. Je wordt ondergedompeld in de zalige geuren van acht essentiële oliën. De kracht van deze massage zit hem in de aanraking en de dieptewerking van de oliën.


De massage bestaat uit 8 verschillende oliën die telkens in setjes van 2 worden aangebracht. De oliën worden in een bepaalde volgorde gebruikt zodat ze elkaar gaan versterken.

Balance & Lavendel

Er ontstaat een eerste band tussen de ontvanger en mezelf. Deze twee oliën zorgen voor een gevoel van kalmte en welzijn. Je komt stilaan tot rust en gaat voor de volle ontspanning.

AromaTouch & Deep Blue

Deze oliën werken op het verminderen van ontstekingsreacties. Je kan een tintelend en verwarmend gevoel ondervinden.

Melaleuca & OnGuard

Deze twee oliën bieden geurige en effectief reinigende eigenschappen. Deze oliën samen zullen je immuunsysteem een boost geven.

Wild Orange & Peppermint

Deze twee oliën hebben verkwikkende en energie - bevorderende eigenschappen. Zij brengen je lichaam terug naar een homeostase en creëren balans.

De massage vindt plaats op de rug, het hoofd en de voeten.

Deze techniek is een klinische benadering om essentiële oliën toe te passen, ontwikkeld door Dr David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

ANTISTRESS

MASSAGE

Zitten je spieren vast? Ervaar je veel stress in het leven? Wil je je hoofd leegmaken na een hectische dag op het werk?


De antistress massage is een massage waarbij de focus wordt gelegd op de rug, schouders en nek; de plaatsen waar stress zich vaak manifesteert. Lokale spierspanningen worden weggenomen en in no time stap je herboren buiten.

NOOD AAN COMPLETE ONTSPANNING?


ONTSPANNINGS-MASSAGE

Stress ervaar je in allerlei soorten en gradaties. De drukte van het dagelijks leven even ontvluchten is niet altijd zo gemakkelijk. Meestal hoopt stress zich op en kan dit heel wat lichamelijke klachten met zich meebrengen.

Een klassieke ontspanningsmassage is een erg rustige massage waarbij de doorbloeding verbetert en waarbij jouw spieren en lichaam op een kalme manier kunnen ontspannen.


Heb jij nood aan totale ontspanning en gun je jezelf een IK-momentje? Dan is deze massage zeker iets voor jou, het geeft je een moment van rust en aandacht voor jezelf.

Het effect

De redenen voor een ontspanningsmassage zijn heel uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. Zo kan een slechte houding tijdens het werk, veel uren in de wagen doorbrengen of een zware lichamelijke job allerlei gezondheidsklachten met zich meebrengen. Denk maar aan pijnklachten, stijve spieren, nek-, rug- en schouderklachten, hoofdpijn,..

In de eerste plaats kiezen de meesten deze massage om hun stressniveau te doen dalen. Maar dankzij een ontspanningsmassage kunnen deze klachten ook verlichting brengen en de pijn verzachten.

Het verloop

Tijdens deze massage wordt je lichaam getrakteerd op pure relaxatie. Dit gebeurt met een zachte olie en diverse massagetechnieken die erop gericht zijn om jouw lichaam volledig tot rust te laten komen.

Door huid- en spierwrijvingen en spierknedingen zal de opgebouwde spanning worden weggenomen en krijgt jouw lichaam zijn energie weer terug.

Met een ontspanningsmassage lig je zowel op je rug als op je buik zodat je hele lichaam gemasseerd kan worden.


De massage is puur ter ontspanning en bevatten geen enkele vorm van erotiek.

HOOFDPIJN

MASSAGE

We praten algemeen over hoofdpijn, maar er is niet slechts één soort hoofdpijn.

De meest gekende vormen zijn spanningshoofdpijn, migraine en clusterhoofdpijn. Minder bekende vormen zijn medicatie-afhankelijke hoofdpijn, kindermigraine en aangezichtspijn.


Meer dan 1,9 miljoen Belgen lijden aan een vorm van hoofdpijn.

Meer dan 100 000 Belgen lijden aan chronische hoofdpijn door overmatig gebruik van acute pijnstillers of te veel cafeïne.

Voor velen is hoofdpijn de oorzaak van het niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijkse leven.


De massage zorgt voor ontspanning van je hoofd-, nek- en schouder spieren.

Het pijngevoel kan tijdens het uitvoeren van bepaalde massagegrepen even erger worden, maar de pijn zal nadien snel verdwijnen.

WIL JE EEN TOTALE ONTSPANNING ERVAREN MET NET DAT TIKKELTJE MEER?


ZENCURA MASSAGE

Deze massage is gericht op pure relaxatie waarbij je wordt gemasseerd met een blend van essentiële oliën.

Deze blend staat bekend om zijn ontspannende werking op de spieren, het stimuleren van een goede doorbloeding en het kalmeren van gespannen en geïrriteerd weefsel.

Tijdens deze massage lig je zowel op je rug als op je buik zodat je hele lichaam gemasseerd kan worden.


De massage is puur ter ontspanning en bevatten geen enkele vorm van erotiek.

ESSENTIËLE OLIËN

Essentiële oliën bieden verschillende voordelen en elk individu ervaart het gebruik van essentiële oliën op zijn/haar eigen manier.
• Het behouden van een goede gezondheid
• Het behalen van verschillende gezondheidsvoordelen
• Bij gevoeligheid voor bepaalde stoffen


Sommige essentiële oliën werken verzachtend, reinigend of aardend. Andere staan bekend om hun energie-gevende, verkwikkende, verwarmende of vernieuwende eigenschappen. Omdat je lichaam zich gedurende de dag in verschillende emotionele en fysieke toestanden bevindt, kunnen essentiële oliën helpen bij het beheersen en het behouden van ons welzijn.

Waarom dōTERRA oliën?
Zelf verkies ik de kwaliteitsvolle essentiële oliën van dōTERRA.

Deze oliën zijn voorzichtig en zorgvuldig gedistilleerd uit planten die, door ervaren kwekers van over de hele wereld, op het perfecte moment geduldig geoogst zijn voor een ideale samenstelling en werkzaamheid van de extracten.

Elke dōTERRA essentiële olie is ook zorgvuldig en grondig getest met behulp van het strikte CPTG Certified Pure Tested Grade™ kwaliteitsprotocol.