AromaTouch®

De AromaTouch® techniek is een zachte, ontspannende massage. Je wordt ondergedompeld in de zalige geuren van acht essentiële oliën. De kracht van deze massage zit hem in de aanraking en de dieptewerking van de oliën.

De massage bestaat uit 8 verschillende oliën die telkens in setjes van 2 worden aangebracht. De oliën worden in een bepaalde volgorde gebruikt zodat ze elkaar gaan versterken.

1. Balance & Lavendel:
Er ontstaat een eerste band tussen de ontvanger en mezelf. Deze twee oliën zorgen voor een gevoel van kalmte en welzijn. Je komt stilaan tot rust en gaat voor de volle ontspanning.

2. Melaleuca & OnGuard:
Deze twee oliën bieden geurige en effectief reinigende eigenschappen. Deze oliën samen zullen je immuunsysteem een boost geven.

3. AromaTouch & Deep Blue:
Deze oliën werken op het verminderen van ontstekingsreacties. Je kan een tintelend en verwarmend gevoel ondervinden.

4. Wild Orange & Peppermint:
Deze twee oliën hebben verkwikkende en energie - bevorderende eigenschappen. Zij brengen je lichaam terug naar een homeostase en creëren balans.

De massage vindt plaats op de rug, het hoofd en de voeten.

Deze techniek is een klinische benadering om essentiële oliën toe te passen, ontwikkeld door Dr David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Tip:
• Was je haren NIET op voorhand, je hoofd word mee gemasseerd. 
• Kies voor losse kledij. Je bovenlichaam en je voeten moeten vrij zijn. 
• Draag best GEEN oorbellen of kettingen tijdens de massage.© 2020 Zencura
Website & Hosting: Website Boutique Beerse