Bodyprocessen

De wetenschap vertelt ons dat alles bestaat uit moleculen en de ruimte ertussen. Met de dynamische lichaamsprocessen van Access Consciousness® wordt het lichaam uitgenodigd dat te veranderen wat een beperking/blokkade in het lichaam veroorzaakt.

Er bestaan een 50-tal verschillende bodyprocessen met elk een eigen werking. Iedereen ervaart de energie van een bodyproces anders.
Terwijl je volledig gekleed blijft, wordt er gewerkt op verschillende plaatsen van het lichaam.
Door de hands-on techniek wijst je lichaam de weg, naar daar waar het meeste nood aan is.

Zero sum of trauma (Vertaald als Nulsom van Trauma)
Dit is een hands-on proces voor een getraumatiseerd lichaam. Bij het ervaren van een trauma bestaat er als het ware een circuit dat er voor zorgt dat je lichaam ermee om kan gaan.
Als je lichaam voortdurend trauma’s ervaart, worden deze circuits overbelast en komt een bepaald deel van je lichaam in een soort van permanent beschadigde modus.
Dit bodyproces elimineert de opeenstapeling van deze trauma’s en maakt ongedaan wat het trauma ergens vastzet. Het haalt de shock en het trauma uit je lichaam, zelfs als je gewend bent aan deze ‘nieuwe’ pijn.

Uitwisselende dimensionaliteiten
Waar andere dimensies standpunten geven aan jouw lichaam…
     Heb je last van terugkerende pijn waar niemand iets ‘mee kan’?
     Stijfheid en gebrek aan beweging in de wervelkolom?
     Afwisselend nek- en lage rugpijn?
De bron van het probleem ligt niet geheel in onze realiteit, maar in andere dimensies en realiteiten.
Als je in een andere realiteit een ziekte in dat lichaam hebt, zal dit worden uitgewisseld met jouw lichaam en daar hetzelfde creëren.
Het is alsof je twee mensen aan beide uiteinden van je lichaam hebt, die tegen de klok in dansen, waardoor je lichaam die tegendraadse dans zou kunnen insluiten.
Met een dynamische lichaamsproces van Access Consciousness® reken je af met beide dimensies.© 2020 Zencura
Website & Hosting: Website Boutique Beerse